over ons


Sandra werkt als zorgmanager samen met zelfstandige zorgverleners en kleine zorginstellingen. Vanuit het zorgmanagement heeft Sandra afgelopen jaren de samenwerking gezocht met Ecare en dan met name het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD), PUUR..

Vanuit bedrijfskundig zorgmanagement én de praktijk ervaring, realiseert Sandra ruimte voor échte zorgverlening door de zorgverleners. Cliënten komen hierdoor nog prominenter op nummer 1 te staan in de toch al drukke agenda van deze zorgverleners. De samenwerking met zorgverzekeraars verloopt makkelijker en het overdragen van zorg tijdens verlof en/of uitval van zorgverleners, is met deze werkwijze veilig geborgd ten voordele van de cliënt.
Jouw zorgonderneming opbouwen vanuit de juiste processen en regelgeving is het gouden randje dat curis cura te bieden heeft. Zorgverzekeraars en de wetgeving eisen veilige en betrouwbare dossieropbouw waar toe de cliënt toegang heeft.
Dit alles, procesopbouw - zorgverlening – contract zorgverzekeraar, komt samen bij curis cura, in de handen van Sandra Erens.
Inge, de fiscaal en juridisch expert.
Vanuit haar expertise in de wereld van Fiscaal recht en de daarbij behorende Juridische zaken, stelt Inge haar kennis en vakvrouwschap ter beschikking aan curis cura en haar aangesloten zorgverleners.


Deze kennis heeft Inge opgedaan in de eerste werkjaren bij diverse Advies-, en Accountantskantoren waar de zorgsector in grote mate aanwezig was. Aansluitend heeft Inge haar eigen advieskantoor opgericht, gespecialiseerd op de zorgsector, voor de zelfstandige zorgverlener en kleine zorginstellingen. Heb je vragen over bijvoorbeeld het wel of niet ondertekenen van overeenkomsten, welke rechtsvorm jou het beste kan dienen of hoe je van de fiscale regels het beste kunt genieten, call Inge!
 
 
 
 
 

samen sterk in de zorg

 
 
©2022  Curis Cura  Parallelweg 19  6176 BX Spaubeek  T 085 021 2828  info@curiscura.nl